top of page

Joogalauantai

Price

35€

Duration

1/2 päivää

Enroll

About the Course

Kesä on NYT, mutta pieni kurkistus jo elokuulle. Fiilistele tätä tapahtumaa ja jos tunnet vähänkään kutsun osallistua, niin ilmoittaudu sivuston yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen jesse.salo(at)gmail.com.

Luvassa on puolen päivän mittainen sukellus joogaan ja kehonpainoharjoitteluun - maustetta tuomassa myös jooga nidra -harjoitukset (unen jooga) sekä joogan hengitystekniikat. Jooga nidra ei siis tarkoita sitä, että taustalla soi rento musiikki ja sinä nukkua posotat, vaan että pääset ohjatusti harjoittelemaan äärimmäisen syvän rentoutumisen tilaa, jossa mieli pysyy hereillä samalla, kun keho ikään kuin nukahtaa. Hengitystekniikat vuorostaan tuovat valtavasti virkeyttä ja "energiaa" ja lisäävät kehotietoisuuttasi.

Hinta: 35€ / pareille ja kaveruksille 2hlö 60€
Milloin: Lauantaina 14. elokuuta 2021
Toteutus: Zoom (eli etänä; toistaiseksi näin - jos isoja muutoksia koronatilanteessa, myös lähitoteutus jossain päin Espoota mahdollinen)
Ilmoittaudu viimeistään 6. elokuuta

Your Instructor

Jesse Salo

Jesse on monipuolinen ja innostava opettaja ja hänellä on laaja osaaminen joogasta, jota täydentävät anatomian ja ihmiskehon opinnot fysioterapiassa ja hierojan koulutuksessa.

Jesse Salo
bottom of page