top of page

Joogan ja kehonpainoharjoittelun jatkuva kurssi (Syyskausi 2021)

Price

255€

Duration

16 viikkoa

Enroll

About the Course

Hyvät jutut saavat jatkoa syksyllä 2021!
Keväällä alkanut joogan ja kehonpainoharjoittelun kurssi oli onnistunut ja tykätty ja se saakin jatkoa heti kesän jälkeen. Luvassa on koko syksyn mittainen, etenevä kurssi, joka toteutuu kerran viikossa elokuun lopusta aina joulukuuhun saakka.
Tervetuloa kasvavaan porukkaamme harjoittelemaan joogaa ja kehonpainoliikkeitä!

Kurssin pääpaino on joogaharjoituksessa (alun mindfulness-minimeditaatio, alkulämmittelyt, joogaliikkeet ja loppurentoutus), ja kehonpainoharjoittelu fuusioituu joogaharjoituksen sisälle. Yhdessä näistä muodostuu tasapainoinen sekä samanaikaisesti energisoiva ja rentouttava kokonaisuus. Kehonpainoharjoittelusta (=calisthenics) löytyy kaikille osallistujille sopivia, haastavuudeltaan eteneviä liikkeitä.

Calisthenics tuo harjoitukseen ainutlaatuisen osansa, joka edesauttaa sinua tulemaan entistä vahvemmaksi. Intensiteetti ja harjoitusten määrä pohjaa tutkittuun tietoon, joten voit olla varma, että saat tuloksia. Kehonpainoliikkeistä esimerkkeinä toimivat mm. erilaiset etunojapunnerrukset ja kyykkyliikkeet - helposta vaikeaan variaatioon.

Toistaiseksi kurssi toteutuu etänä ja saat online-tapaamisen lisäksi käyttöösi myös nauhoitteen jokaisesta harjoituskerrasta. Mikäli kansallinen koronatilanne helpottaa merkittävästi, niin myös livetoteutus on mahdollinen. Silloin kurssi toteutuu samanaikaisesti sekä kasvotusten että etäyhteydellä.

Ajankohta:
31. elokuuta - 14. joulukuuta 2021
Tiistaisin klo 17.30 - 18.40
Yhteensä 16 kertaa
Hinta: 255 euroa (maksu 1. tai 2. erässä)
Ilmoittautuminen viimeistään: 16. elokuuta 2021

Your Instructor

Jesse Salo

Jesse on monipuolinen ja innostava opettaja ja hänellä on laaja osaaminen joogasta, jota täydentävät anatomian ja ihmiskehon opinnot fysioterapiassa ja hierojan koulutuksessa.

Jesse Salo
bottom of page